Reizen met onze partners, vrienden of familie kan een geweldig idee zijn. Hilarische herinneringen aan die tijd dat we allemaal een vergiftiging opliepen na het proberen van een plaatselijke delicatesse. een band over de wonderen van tax-free winkelen. Maar laten we niet doen alsof het een beruchte en verraderlijke ervaring is, beladen met stress, argumenten en verschillende meningen over verpakking en wat redelijk is te betalen voor bepaalde activiteiten. Wij hebben hier 7 vakantieruzies opgesomd die we zeker willen vermijden.

1. Kritiek binnen de groep
Zolang we op vakantie gaan worden kritische ogen op ons gericht over onze houding en de schaarste van onze kleding. Al deze dingen worden opgemerkt en geteld door de meer veroordelende leden van de groep.

2. Beheren van onze verwachtingen
Elke dag zal niet worden gevuld met glitters, bitterkoekjes en orgasmes wanneer we met onze partners op vakantie zijn. Reizen zal een niveau van persoonlijke stress met zich meebrengen en niet alleen wanneer we zijn aangekomen. Alleen omdat we ons niet helemaal ontspannen voelen en niet de hele tijd verbonden zijn, wil dat nog niet zeggen dat onze relaties in moeilijkheden verkeren.

3. Politiek
Een van de bijwerkingen van onze hoge leeftijd is dat we niet langer regelmatig tijd besteden aan gesprekken met mensen die andere politieke opvattingen hebben. Vroeger, toen we naar hetzelfde nieuws keken en dezelfde kranten lazen, was het misschien niet altijd even burgerlijk, maar we spraken tenminste dezelfde taal. Politieke gesprekken zijn een stuk minder civiel geworden sinds mensen op ideeën komen die ze bewust hebben genegeerd. Het zorgt voor ongemakkelijke gespannen gesprekken.

4. Waar de vakantie door te brengen
We kunnen nog steeds maar op een plek tegelijk zijn. Het gevoel tijdens elke vakantie in alle richtingen te worden getrokken, kan veel stress veroorzaken en tot gevechten leiden. Onze partners zouden bijvoorbeeld altijd bij een oom of tante willen gaan logeren, terwijl wij liever in een hotel slapen.

5. Weten dat sommige dingen gewoon niet romantisch zullen zijn
We kennen allemaal die blik van glanzende liefde die koppels op romantische vakantiedagen hebben. Die zijn misschien 50 procent van de tijd in onze hoofd. Sommige dingen hebben gewoon niet zo een glans, althans in de typische betekenis van het woord romantisch. Tijdens onze vakantie kunnen wij vergeten om de normale dingen te doen. Daarom is het goed dat wij een plan bedenken om tijdens de vakantie verbonden te blijven met de dagelijkse spreektijd. We moeten grenzen stellen en realiseren dat we quality time doorbrengen met onze partner.

6. Delen van de ruimte bij het inpakken
We moeten niet teveel ruimte voor ons zelf nemen en proberen gelijk en verstandig te zijn over inpakken. Alleen omdat we meisjes zijn, wil dat nog niet zeggen dat we meer van de koffer verdienen. Het delen van verpakkingsruimte doet een paar dingen, het zorgt ervoor dat we samenwerken, zorgt ervoor dat we allebei op de hoogte zijn van alle bezittingen en dwingt ons om open te zijn.

7. Ontspannen blijven over geld
Als we niet in een relatie zijn waarin het vrij duidelijk is wie betaalt voor wat, dan is dat iets dat we vooraf moeten uitwerken. Verdeel de uitgaven op een manier die logisch is, de ene persoon betaalt voor eten en de andere voor accommodatie. We moeten over budgetten praten voordat we vertrekken en dingen aanpassen als ze eenmaal daar zijn en het blijkt anders te zijn.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.