Met reizen komt er altijd nog een heleboel bij kijken en is een ruim inzicht in niet alleen de verschillende reislocaties belangrijk, maar ook alles eromheen zoals de veiligheid en de al het overige weer je nog op zal moeten letten. Daarom geven onderstaande 10 websites informatie weer over een ruim aantal onderwerpen gerelateerd aan reizen:

 • reisjunk.nl: er is voor degenen die van plan zijn te reizen in het buitenland tal van mogelijkheden beschikbaar en helpen de vele reisblogs op deze site zeker bij het maken van de juiste keuze. De ervaringen die er gedeeld worden zijn vaak van de eerste hand en haal je er dus zeker wel wat uit.
 • holidayguru.nl: waar ga je dit jaar toe met vakantie en waar kan dat het voordeligst gebeuren? Dit zijn allemaal vragen die de holidayguru wel zal beantwoorden. Ook diverse tips over alles wat met reizen te maken heeft zijn er te vinden.
 • prijsvrij.nl: ook hier een website waar je terecht kunt voor jouw zoektocht naar een geschikte vakantie. Ook voor de kinderen worden er tal van mogelijkheden geboden
 • landenkompas.nl: het is belangrijk voor je een reisje boekt ook eens te informeren wat de veiligheidssituatie is in jouw bestemming. Landenkompas biedt een overzicht van alle landen waar je wat extra voorzichtigheid zal moeten betrachten indien je toch besluit ernaartoe te reizen.
 • mooji.nl: er valt nou zoveel te zien in de wereld en vindt je bij mooji.nl over tal van topvakantiebestemmingen de juiste adviezen hoe je alles zo goed als mogelijk kunt combineren.
 • expeditieaardbol.nl: de kans dat je ooit aan een heuse expeditie deel zal kunnen nemen is niet zo groot, maar kan je elke reis naar een verre onbekende bestemming wel gelijk beschouwen als een ontdekkingsreis. Bezoek dus de site van expeditieaardbol.nl om een idee te krijgen hoe dit alles te “overleven”.
 • ikwilmeerreizen.nl: reizen worden vaak ook ondernomen omdat men belangstelling voor een bepaald thema heeft zoals wildlife of kunst. Daarom vind je bij ikwilmeerreizen.nl ook een hele lijst van bestemmingen die voor verschillende doelgroepen zijn bestemd.
 • anwb.nl: wie van plan is met de auto op vakantie te gaan is deze website van groot belang omdat je er alles vindt over onder nadere het papierwerk welke allemaal in orde zal moeten zijn en waar je allemaal nog meer op zal moeten letten bij het rijden dwars door een aantal landen heen.
 • travelaroundwithme.com: voor het verblijf in het buitenland zijn we nog altijd afhankelijk van een goed hotel en zijn er op de site daarom voor een aantal hotels handige reviews te vinden.
 • veiligopreis.info: op reis gaan brengt natuurlijk wat extra risico’s met zich mee en kan een extra reisverzekering afsluiten dus zeker geen kwaad. Het is daarbij belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en is veiligopreis.info daar wel geschikt voor.
 • Camper huren Amerika is een goede aanrader voor je vakantie overzee.

Ga dus zorgeloos op reis door alle adviezen ter harte te nemen en zorg er zo ook voor dat je op verschillende gebieden ook nog voordeliger (goedkoper) uit zult komen.